Lorri presenterar: Jenny Hagström, ledamot och IT-ansvarig

Styrelsen
Lorri presenterar: Jenny Hagström, ledamot och IT-ansvarig

Foto: Mette Ottosson

Vem är du?

Jag heter Jenny Hagström och arbetar inom bemanningsbranschen. Min erfarenhet inom området sträcker sig 20 år tillbaka och idag arbetar jag som kontors- och konsultchef. 

Varför är du medlem i LPT?

Det finns många chefsorganisationer att välja mellan men ingen som ger så bra stöd som Ledarna. För mig handlar det mycket om att våga förnya, något som både Ledarna och LPT verkligen visar prov på. Som chefsorganisation är det viktigt att hänga med i arbetsmarknadsutvecklingen för att kunna erbjuda det bästa stödet åt sina medlemmar.  

Vad vill du bidra med i den nya styrelsen?

Mina kunskaper från bemanningsbranschen har givit mig god förståelse om arbetsmarknads- och arbetsrättsfrågor. Inom min bransch är det dessutom inte ovanligt att man använder okonventionella metoder vilka jag gärna applicerar i arbetet med LPT. För att medlemmarna ska få bra stöd behöver man tänka fritt och våga arbeta på nya och annorlunda sätt. 

Vilken är din bästa egenskap?

Nyfikenhet, helt klart. Om man inte är nyfiken är det svårt att ta sig an nya utmaningar. Som styrelseledamot i LPT:s styrelse sneglar jag ofta på andra branscher för att alltid vara uppdaterad om vad som händer på hela arbetsmarknaden.