Lorri presenterar: Patrik Strandberg, suppleant

Styrelsen
Lorri presenterar: Patrik Strandberg, suppleant

Foto: Mette Ottosson

Vem är du?

Jag heter Patrik Strandberg och är en skåning med ett gediget ledarskapsdriv. Genom åren har jag arbetat med alltifrån försäljning till verksamhetsutveckling med olika chefspositioner som försäljningschef och vd. Idag arbetar jag som Senior Försäljningsingenjör på ett innovationsbolag i Malmö.

Varför är du medlem i LPT?

Att vara chef innebär en mängd olika utmaningar som dessutom ständigt förändras i en snabbt föränderlig värld. Ledarna erbjuder välkomponerade support- och utbildningspaket till sina medlemmar – och de har alltid full koll på svenska chefers föränderliga behov. LPT i sig är dessutom en mycket tongivande branschorganisation inom Ledarna som ger väldigt mycket tillbaka och håller sig nära sina medlemmar och deras utmaningar.

Vad vill du bidra med i den nya styrelsen?

Även om jag en stor del av mitt yrkesliv har arbetat med försäljning i olika former har jag alltid strävat efter mjuka värden och en mening i jobbet. Jag vill arbeta för att nästa generation, i detta fall nästa generationens ledare och chefer, ska få bästa möjliga stöd för att kunna bli trygga och självsäkra i sin chefsroll.

Vilken är din bästa egenskap?

Jag har alltid haft svårt att sitta still, inte bara i kontorsstolen utan även i min ledarskapskarriär. Mitt driv att ständigt förbättra genom att strategiskt förändra har tagit mig dit jag är idag och är därför en förmåga jag värdesätter högt. Som styrelsemedlem vill jag inte heller sitta still, utan kommer kämpa för att våra medlemmar ska få ut så mycket som möjligt av sitt medlemskap.